IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Коледни подаръци – за жената

С наближаването на празниците идеите за подаръци стават все по-търсени, а времето остава все по-малко...

11:11 | 10.12.09 г.
Коледни подаръци – за жената
Едва ли на човек може да му убегне приближаването на празниците при цялото коледно настроение, украси, лампички и светлини наоколо. За мнозина най-хубавата част от празниците е свързана с подаръците, които обаче освен да се получават трябва и да се избират.

Чудесна идея за дамски подарък може да получите в интернет пространството, където има голямо разнообразие от сайтове, които предлагат разнообразни варианти и предложения с какво и как да зарадвате любим човек.

Един от тези сайтове е ivet.bg, в който може да откриете модни колекции на реномирани европейски марки, бельо и дрехи от качествени материи, стилни кройки и ексклузивни модели за взискателната съвременна жена, която иска да подчертае своята индивидуалност. В сайта може да намерите дамски дрехи, бельо, бански, забавни и еротични костюми, аксесоари и други изненади.

Поръчките в сайта се правят 24 часа в денонощието, а доставката става от един до седем работни дни след заявката, имайки предвид, че стоките пътуват от чужбина. Онлайн поръчката е добър вариант за онези, които искат да спестят време от обикаляне по магазините и да избегнат неприятния момент с объркването на размера. Сайтът разполага с удобна таблица с размери, в която всеки може да намери онова, което му трябва. В случай че все пак размерът или продуктът не отговорят на вкуса или очакванията на получателя, сайтът предлага опция закупената стока да бъде върната обратно.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:00 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Галерия виж още

Коментари

Финанси виж още