IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добрите места за отсядане по света

Луксът и стилът вече не са водещи за избиране на място за почивка. Всяко едно от тези места може да ви предложи изживяване, което няма да изпитате другаде

12:10 | 07.09.09 г.
Най-добрите места за отсядане по света
Когато избират място за почивка, повечето хора искат изживяване, което да ги отърси от ежедневито и да им предложи нови емоции. Ето защо стандартните почивки на брега на морето добиват нов смисъл, ако заедно с пътуването може да отидете на сафари, да се порадвате на екзотично място или да се научите да карате сърф например.
 
Независимо дали е хотел в центъра на Париж, или луксозен лагер с тенти в Серенгети, има много места по света, които впечатляват с лукс, класа, разкош, природа и могат да предложат екстремни преживявания.
 
Изданието Conde Nast Traveler подреди най-добрите места за отсядане с помощта на 32 хил. свои читатели. Местата са избрани по шест критерия – стаи, обслужване, храна, място, интериор и преживявания за любителите на активната почивка. Нощувките във всички комплекси са с цени над 400 долара и предлагат уникална атмосфера и нови емоции, които надали ще изпитате на друго място.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:23 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Галерия виж още

Коментари

Финанси виж още