IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Вълкът от Уолстрийт" е най-пиратстваният филм за 2014 г.

Втори се нарежда анимацията на Disney "Замръзналото кралство"

18:27 | 30.12.14 г. 3
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: The Wolf of Wall Street Facebook page</em></p>

Снимка: The Wolf of Wall Street Facebook page

Лентата на Мартин Скорсезе “Вълкът от Уолстрийт” е най-пиратстваният филм през 2014 г., пише BBC.

На второ място се нарежда анимационната продукция на Disney “Замръзналото кралство”, сочат данните на компанията Excipio, която следи кои са най-крадените филми през годината.

И двете ленти са свалени нелегално около 30 млн. пъти от торент потребители в периода 1-ви януари - 23-и декември 2014 г.

Третият най-пиратстван филм е “Робокоп”, а четвърти е космическият трилър “Гравитация”, който се нарежда на тази позиция благодарение на своите 29,3 млн. сваляния.

“Вълкът от Уолстрийт”, в който Леонардо Ди Каприо играе брокера Джордан Белфорт, предизвика смесени реакции след премиерата си в САЩ тази година заради факта, че включва сцени със секс и наркотици.

Той беше номиниран за “Оскар” за най-добър филм. Сред другите претенденти за филмовите награди има такива, които също присъстват в топ 20 на най-сваляните нелегално филми. Сред тях са “12 години в робство”, “Американска схема” и “Капитан Филипс”.

Най-печелившият филм на годината - “Пазители на Галактиката” не присъства в списъка, “може би защото всеки, който се е интересувал от филма, е отишъл да го гледа по кината”, посочва Hollywood Reporter.

Пълния списък на 20-те най-пиратствани филма за 2014 г. можете да видите в нашата галерия.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:11 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Галерия виж още

Коментари

Финанси виж още