IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Най-добрите 14 места за посрещане на 2014 г.

Изберете най-подходящата за вас дестинация, след като разгледате галерията

13:06 | 31.12.13 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Колоната на Победата в Берлин.&nbsp;<em style="font-size: 12px;">Снимка: Ройтерс</em></p>

Колоната на Победата в Берлин. Снимка: Ройтерс

Нова година вече чука на вратата и въпреки че не остава кой знае колко време за планиране, все още можете да си уредите едно незабравимо прекарване на новогодишната нощ. CNBC ни представя класация на 14-те най-добри места, на които да посрещнете празника.

Берлин, Германия

По принцип всяка вечер в Берлин – безспорната мека на нощния живот в Европа, е истинско изживяване. Но можете да сте сигурни, че на 31 декември немската столица ще надмине дори себе си. Над 1 милион жители и посетители на града ще се съберат пред емблематичната Бранденбургска врата, където ще станат свидетели на спиращо дъха лазерно шоу и истинска феерия от фойерверки.

На откритото парти, виещо се по цялата дължина на улица „17 юни“ чак до позлатената Колона на Победата,  ще има сцени, диджей пултове, дансинги, шатри за хранене и дори виенско колело. Неспиращия купон ще ви държи до ранни зори, а ако ви стане студено най-шикозните дискотеки, барове и заведения са на ваше разположение.

Останалите дестинации можете да видите в галерията на CNBC.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:42 | 12.09.22 г.
Най-четени новини
Още от Галерия виж още

Коментари

Финанси виж още