IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бамбук, синьо-зелено и патладжанено лилаво са цветовете на модата в Ню Йорк

Седмицата на модата в Града на ябълката изненадва със свежи цветове

15:13 | 11.02.11 г.
<p>Моделите на Luca Luca изненадаха гостите със свежите си цветове. <i>Снимка: БТА </i></p>

Моделите на Luca Luca изненадаха гостите със свежите си цветове. Снимка: БТА

Нюйоркската седмица на модата инжектира малко цвят в града, потънал в сива киша, като през първия ден изненада облечената предимно в черно публика с неоново розово и маково оранжево, предаде АП.

Pantone Inc. - институтът, който определя професионалните цветови стандарти, отчете, че най-търсените нюанси за есенните колекции, представящи се на Нюйоркската седмица на модата, са бамбук, синьо-зелено, патладжанено лилаво и пъпешово.

На тази база Лиатрис Айзман, директор на института, предвижда представените през следващите осем дена дрехи да са живописни, с баланс от ярки цветове и основните неутрални тонове.

Колекцията на Макс Азриа за BCBG наистина балансира проблясъци от жълто и кобалтово с класическите за есента морско синьо, сиво и тъмно кафяво. Силуетът при него е удължен, с много слоеве.

Джени Кейн заложи на неоново розово. Тя балансира официално и спортно. Колекцията й е за жените, които обичат да се издокарват.

В първия ден от Нюйоркската седмица на модата колекциите си показаха също Vena Kava, Luca Luca, Кристиан Сирано, Тадаши Шоджи.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:39 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Галерия виж още

Коментари

Финанси виж още