IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гараж и гостна за Maserati в едно

Любител на марката си построи еко гараж, който е годен да приюти както колата, така и собственика й, заедно с приятелите му

15:01 | 03.08.09 г.
Снимка: Luxury-info
Снимка: Luxury-info

Дизайнерът Холгер Шуберт проектира и построи недалеч от Лос Анджелис футуристичен и многофункционален гараж, окомплектован с всякакви удобства и аксесоари за живеене в него. Най-основната характеристика на гаража се заключава в това, че той е създаден специално за автомобилите на Maserati.

 

Гаражът съвместява в себе си още гостна, в която човек може да си отдъхне, да покани приятели и гости и дори да живее вътре за известно време. Просторното помещение, разположено на горния етаж на сграда от 1953 година, е оформено в минималистичен стил.


Разчупеният гараж има и 47 слънчеви батерии, които го правят напълно екологичен. В гаража – хол може да се постави и LCD телевизор, вграден шкаф, неголяма кухня, вана и библиотека. Плоският екран, разположен от външната страна на сградата, разполага с функция да контролира температурата и влажността на помещението.

 

При вида на дизайнерския гараж съвсем естествено може да се породи въпросът за какво въобще е нужна цяла къща, след като има такова помещение, където, освен всичко останало, 24 часа в денонощието може да се наслаждавате на любимата си кола.


Нищо чудно предвид нарастването на населението на земята и все по-сериозният проблем с жилищните площи, предвидливи инвеститори да взаимстват идеята и да сложат нов етап в строителството с универсални площи, комбиниращи удобството с многофункционалността.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:32 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още