IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Малко, стилно, бързо и красиво – новото MINI Cooper Convertible 2009

MINI моделът съчетава лукс и функционалности в скромните си размери на добра цена

16:14 | 29.07.09 г.
Малко, стилно, бързо и красиво – новото MINI Cooper Convertible 2009
В трудните икономически времена, които настъпиха, моделът MINI Cooper Convertible 2009 може да бъде разгледан от различни ъгли. Заредена с много екстри,  колата е средство да се докоснете до света на луксозните моторни средства. От друга страна, в настъпилия период на криза, мини купърът е начин да се почувствате комфортно без да парадирате с лукс и разкош. При всички положения минито е направено така, че да поставя усмивка на лицето на всеки, който се качи в него.
 
Ако кръстите един бранд „мини” вероятно ще се стремите размерите на нещата, които носят името му, да отговарят на името на марката.  През август тази година се отбелязват 50 години от дебюта на първия мини купър – днешните коли на марката са значително по-големи от оригиналното бяло возило.
 
Естествено всеки би предпочел да се повози на Aston Martin DBS Volante, но цената от 300 хил. долара не е за всеки джоб. За една десета от тази цена обаче можете да се сдобиете с малкото MINI бижу. Една от екстрите на малките коли е, че можете да си изберете спецификации по ваш вкус така, че колата да ви е напълно удобна. Любителите на високите скорости могат направо да се хвърлят на модела с 208 конски сили. Минито се предлага в три варианта в зависимост от съдържанието под капака, като и трите коли имат 1,6 литрови четири цилиндрови двигатели. Моделът с 118 конски сили е най-добрата алтернатива за онези, които предпочитат да се забавляват без много риск и излишен адреналин.
 
Вероятно се чудите как една малка кола, дълга едва три метра и половина, може да се мери с луксозните и бляскави модели. Първоначалните „минита” бяха с ниски цени, малки и икономични коли. Откакто BMW придоби предишния собственик на минитата – Rover през средата на 90-те, брандът започна да се трансформира. След четири десетилетия разработване, BMW откри начин да направи от колата модерно средство, което да задоволи нуждите на високата класа потребители и същевременно да покрие стандартите на компанията.
 
С цената си от 32 400 долара минито не е в класа на свръх луксозните и скъпи возила, но е помислено за комфорта на пътуващите. Колата се предлага в различни вариации на цвят, дебелина на гумите, интериор на купето. Възможността за допълнителни екстри могат да направят така, че да почувствате колата като неделима част от ежедневието си.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:20 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още