IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

BMW за лайфстайл и спорт

BMW представя две нови луксозни версии на 1 Series – Lifestyle и Sport

13:15 | 26.06.09 г.
Снимка: BMW 1 Series Lifestyle
Снимка: BMW 1 Series Lifestyle

Немският производител на автомобили BMW ще представи през септември тази година двете нови нива на оборудване на Серия 1 - Lifestyle и Sport.


Първа на пазара ще излезе BMW 1 Series Lifestyle, която е в любимия цвят на марката за този сезон Marakesh Brown – новите BMW X1 също са взаимствали този нюанс на кафявото. Купето на лъскавия автомобил е в цвета на бронята, с допълнителни екстри и удобства за шофьора и пътниците на колата. Моделът се отличава със 17-инчовите си алуминиеви джанти и хромирана ауспухова тръба.

 

Втората версия на автомобила е BMW 1 Series Sport, която се отличава с уникален двоен ауспух, педали от неръждаема стомана и M-Sports екстри като спортно окачване, пригоден за модела спортен скоростен лост и типичния за спортната линия на BMW волан с лого на марката.

 

И двата модела ще се предлагат в лимитирана серия с три и пет врати.


Вариантите за двигател са 2.0 бензинов модел със 170 конски сили и ускорение за 7,8 секунди или 2.0 дизелов двигател със 143 конски сили и ускорение за 9 секунди.

 

Цената на возилата все още не се споменава.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:43 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още