IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безплатно Lamborghini при покупка на мезонет в Дубай

Компанията Damac Maison е правила и по-щедри подаръци, най-впечатляващият от които е частен остров на Карибите

16:25 | 03.01.14 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Aventador LP700-4 Roadster. Снимка: Lamborghini </em></p>

Aventador LP700-4 Roadster. Снимка: Lamborghini

Всеки, който закупи мезонет от компанията Damac Maison в Дубай, ще получи като подарък Lamborghini Aventador. Информацията е на изданието Emirates 24|7, което разкрива, че за определени имоти са раздавани дори по-големи бонуси, най-впечатляващият от които е частен остров на Карибите.

Офертата на Damac Maison е валидна по време на Фестивала на пазаруването в страната. Чисто новите Lamborghini Aventador са предвидени за всеки, който закупи мезонет в луксозната сграда на Damac Maison, намираща се на централната улица Дубай Мол.

Сградата е създадена от германското архитектурно бюро Koschany & Zimmer и предлага абсолютно всички екстри на своите обитатели.

Damac Maison предлага и други поощрения за своите клиенти. Тези, които си закупят по-достъпни имоти, могат да получат безплатно автомобил на BMW или Mini.

По време на миналогодишния Фестивал на пазаруването компанията предлагаше като подарък на най-специалните си клиенти чисто нови Audi R8. За тези, които избираха по-достъпните апартаменти, бяха предвидени Audi A8, А6 и А4.

През годините Damac Maison са раздавали всякакви награди - луксозни автомобили, яхти, самолети и дори частен остров в Карибския басейн.

Още любопитни новини от света на автомобилите четете в Automedia.bg


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:51 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
tigerdragon
преди 10 години
Луди, бе! Светът ще се продъни заради ненаситния консумативизъм, цивилизацията катастрофира, обаче ново Ламборджини бонус, като добавка към мезонета, който не ти трябва сигурно ще си привлече хора и това си е...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още