IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото BMW 5 Touring

Колата се предлага в два модела, снабдени със сателитна защита от кражба, двузонна система за управление на климатика и куп екстри както в купето, така и под капака

13:20 | 25.05.10 г.
Новото BMW 5 Touring

От юни тази година в салоните на официалните дилъри на автомобилите на BMW в Източна Европа на разположение ще бъдат BMW 5 серия Touring. Четвъртото поколение автомобили на BMW бизнескласа впечатлява с естетиката на дизайна, съвременните функционалности, които са на премиум ниво, както и с типичните за марката динамика на движението в комбинация с отлични показатели по отношение на икономичност. Цената на BMW 523i Touring ще бъде около 56 хил. евро, а на BMW 535i Touring – 57 хил. евро.

BMW 535i Touring е снабден с прав шест-цилиндров бензинов двигател с двойна турбо-технология BMW TwinPower Turbo, висока прецизност на впръскването и технология VALVETRONIC. Мощността на двигателя е 225 кW (306 к.с.) Моделът BMW 523i Touring е с инсталиран шест-цилиндров двигател с висока прецизност на впръскването, а максималната му мощност е 150 кW/204 к.с.

И двата модела BMW 523i Touring и BMW 535i Touring идват с 17-инчови лети джанти, гуми с авариен ход Runflat, фарове за мъгла, сензори за дъжд и светлина, сервотроника на волана, система за динамичен контрол, както и сателитна връзка против кражба BMW Professional.

Всички превозни средства вече са оборудвани със стандартен кожен мултифункционален волан, предни седалки с частично електрорегулиране, предни и странични въздушни възглавници за водача и пътника отпред, аудиосистема BMW Professional, детска седалка и електронно затопляне на страничните огледала за задно виждане.

BMW 523i Touring се предлага с 8-степенна автоматична скоростна кутия и двузонова автоматична система за контрол на климатика в купето. BMW 535i Touring се предлага с 6-степенна ръчна скоростна кутия и същата климатронна система, която обаче е допълнена от допълнителни и усъвършенствани функции.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:56 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още