IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Blu-Ray плеър с поддръжка на 3D

Sony обяви пускането на първото подобно устройство, което ще поддържа триизмерни образи

16:07 | 11.02.10 г.
Blu-Ray BDP-S470
Blu-Ray BDP-S470
Компанията Sony обяви появата на новия си продукт - плеър Blu-Ray BDP-S470, който възпроизвежда картина с висока резолюция в 3D, предава PC World. Това е първото устройство от този вид.
 
BDP-S470 е оборудван с модул за Wi-Fi, който ще показва видео стрийминг. Устройството ще може да възпроизвежда мултимедийни файлове от USB памет.
 
Цената на плеъра, който излиза за продажба през февруари, ще бъде около 200 долара.
 
Освен това, до края на годината, японската компания планира да актуализира съществуващите на пазара плеъри, като ги оборудва с поддръжка на филми в 3D формат. За целта ще бъде пуснат допълнителен софтуер, който вече се появи на пазара през февруари за моделите BDP-S370 и BDP-S570.
 
Опцията Sony Blu-Ray 3D ще бъде добавена не само към плеърите. Триизмерно видео ще може да се гледа както в игровите конзоли на PlayStation 3, така и в телевизорите, които произвежда компанията, посредством специални устройства, които ще бъдат вградени в тях. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:50 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още