IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обновеният TAG Heuer

Мобилният телефон е направен по модел на часовниците на компанията, които са особено атрактивни заради външния си вид

12:42 | 26.11.09 г.
Обновеният TAG Heuer
TAG Heuer пусна нова версия на мобилния телефон Meridist в черен цвят. За вдъхновение са послужили култовите часовници на марката Grand Carrera Calibre 17 RS 2, които пожънаха голям успех с атрактивния си дизайн.

Сред характеристиките на модела телефон са прехвърляне на изображения и информация от външен носител върху мобилния апарат с помощта на многофункционални клавиши, свръхчувствителна антена за качествено приемане на сигнал, възможност за приемане и възпроизвеждане на звук до 100 децибела на разстояние 5 см. Батерията на новия модел издържа в продължение на 28 дни, а корпусът е направен от неръждаема стомана. Стъклото на дисплея е от 60,5 – каратов сапфир.

Карбон-титаново покритие е прикрепено към стоманената повърхност на телефона чрез метод, който регулира температурата и йонизацията, в резултат на което се образува свръхтънко покритие от няколко милиметра. То значително повишава здравината и устойчивостта на корпуса към повреди и издрасквания.

Задният панел на модела е предложен в няколко варианта – черна или бяла крокодилска кожа, мек черен каучук, червена или черна телешка кожа.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:43 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още