IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Игра с интуицията от Sony Ericsson

Моделът ще заложи на интуитивната работа на човека с техниката

12:30 | 12.11.09 г.
Игра с интуицията от Sony Ericsson
В първата половина на следващата година компанията Sony Ericsson ще пусне на пазара нов апарат мобилен телефон XPERIA X10. По думи на създателите на новата джаджа концепцията на интерфейса на модела ще позволява организиране на данните, съхранявани в телефона така, че да позволят абсолютно нов, максимално достъпен и интуитивно прост начин за работа с телефона.

XPERIA X10 предоставя нова концепция UX, която се явява надстройка на по-старата платформа Open OS.

Телефонът се позовава на интуитивната връзка между човека и техниката. Предоставя предложения за различна подредба на данни, както и опция за сортиране на съдържанието на телефона посредством образи.

Приложението Timescape позволява на модела да събира всички текстови съобщения от един човек на едно място, а с Mediascape потребителят може да получи достъп до всякаква музика, снимки или клипчета, пратени му или свързани по някакъв начин с конкретен потребител.

Основно преимущество на телефона е автоматичното разпознаване на връзката между контакти, съдържание и медиафайлове. Телефонът разполага и с опция да разпознава до 5 лица от снимки.

Апаратът ще излезе на пазара през 2010 година и ще бъде в две разцветки - „чувствено черно“ и „искрящо бяло“.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:51 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още