IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На път с Vertu

Брандът представи нов модел телефон - културен гид за любителите на пътешествията

17:11 | 03.11.09 г.
На път с Vertu
Брандът Vertu пусна нова колекция Vertu Constellation Ayxta, явяваща се продължение на колекцията Vertu Constellation.
 
Концепцията на колекцията е вдъхновена от луксозните пътешествия.

В допълнение към услугата Vertu Concierge, която предоставя информация и помощни услуги и е налична във всяка страна в света, новите модели имат активна и услугата Vertu Select, с помощта на която потребителите могат да получават актуална делова и развлекателна информация онлайн и да правят обзор на новините непосредствено по телефона.

Информацията се появява на дисплея на телефона и е достъпна посредством менюто. Възможно е потребителят да научи новини за страната, в която пребивава, да прочете препоръки за ресторанти, бутици или културни събития, които ще се състоят на мястото, в което пребивава, както и какъв е етикета или културните особености.

Облите и издължени линии и стилизираните детайли за пореден път доказват, че брандът разчита на дизайнерския стил в работата си. Материалите, които са използвани за направата на телефона, са керамика, кожа, сапфирово стъкло, неръждаема стомана, както и алуминий, използван в авиационното строителство.

Предполагаемата цена на телефона ще бъде между 5 600 и 7 500 евро в зависимост от материалите и включените услуги.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:51 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още