IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко телефона са прекалено много?

Мениджърите на големи компании избират броя на мобилните си телефони и вида им съобразно нуждите си

16:50 | 24.07.09 г.
Колко телефона са прекалено много?
Повечето хора имат по един телефон или многофункционално устройство за работа и съхраняване на данни и един за игра и свободно време. Но какво ще кажете за 14?

Точно толкова мобилни телефона използва вицепрезидентът на проекто-конструктурската дейност на Google – Вик Гундотра. „Създават ми големи трудности когато преминавам през летищния контрол”, се шегува той.

Гундотра, както и други изпълнителни директори, се включиха в поучване на Reuters за това какви мобилни комуникационни средства използват мениджърите в бранша на технологиите.

„В този момент имам в себе си модел Android, един BlackBerry и iPhone, като и още едно устройство, за което обаче няма да говоря”, каза Гундотра, добавяйки, че компанията му се стреми всички потребители да имат бърза и добра връзка с Google независимо какво устройство използват.

Омар Хамои, главен изпълнителен директор на AdMob, най-големият рекламен пазар за мобилни технологии, залага на Apple iPhone и Blackberry. „Нося два мобилни телефона, защото ги използвам за различни неща. iPhone е за всичко, свързано със запаметяване на информация, използвам често и приложенията. А Blackberry е за пощата ми и за графика със срещи например”, казва Хамои.

Ананд Шандрасеер, старши вицепрезидент и генерален мениджър на Intel Corp’s Ultra Mobility Group казва, че използва основно ноутбук и Blackberry за неща, свързани с работата, а iPhone основно за сърфиране в интернет и за свободното си време.

„Аз нямам телефон”, е заявил Марти Берд, президент на Sybase 365, подразделение на софтуерната компания Sybase Inc. Берд е единственият от запитаните, който използва само едно мобилно устройство – iPhone, което е избрал заради уеб приложенията му, текстови опции и мултимедия.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:42 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още