IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мобилният компютър Nokia N97 вече и в България

Това е първият модел на финалндската компания, предлагащ екран с опция за пълно персонализиране, който може да се допълва с разнообразни приложения

16:11 | 23.07.09 г.
Мобилният компютър Nokia N97 вече и в България

Финландската компания Nokia пусна и на българския пазар новия си продукт Nokia N97. Това е първият модел на групата, предлагащ екран с опция за пълно персонализиране, който може да се допълва с разнообразни приложения (widgets), предоставящи информация в реално време. Персонализирането включва социални мрежи, новинарски агенции, сайтове с прогнози за времето, пазаруване и други.

 

Моделът е със сензорен 3,5-инчов дисплей, екран с възможност за персонализиране на съдържанието, QWERTY клавиатура и постоянен достъп до пълния набор от Ovi услуги, които включват приложения, игри, видео, подкасти и уеб услуги. Ovi Store разполага с голямо количество платено и безплатно съдържание от многобройни доставчици като Paramount Pictures, Facebook и Qik, както и селекция от приложения за Twitter.

 

Nokia N97 има 32 GB памет (с възможност за разширяване до 48 GB при добавяне на SD карта) и опции за високоскоростна интернет връзка. Телефонът разполага и с 5-мегапикселова камера с вградена оптика Carl Zeiss, с която могат да се правят снимки и видео клипове с 30 кадъра в секунда.

 

Nokia N97 вече е в търговската мрежа у нас на цена от 1070 лева.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:37 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още