IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мобилен телефон и запалка в едно

Дизайнът на телефона и функционалностите му не са нарушени от приложената запалка, батерията е единственото, за което трябва да се грижите по-често

11:31 | 21.07.09 г.
Мобилен телефон и запалка в едно

Във времена на борба срещу цигарения дим, когато забраните за тютюнопушене нарастват и санкциите за пушачите на непозволени места са сериозни, на пазара излиза мобилен телефон – запалка.


Новото устройство е модел Seabright SB6309 Lighter Phone на китайската компания за мобилни устройства Seabright.


Запалката – телефон не се нуждае от газ за запалване, както и не гасне при вятър, никога не се изчерпва, стига да сте заредили батерията, същевременно телефонът разполага с почти всички екстри на съвременните мобилни устройства. Това включва 2,4-инчов QVGA екран, 1,3-мегапикселова камера, поддържане на MP4 и MP3 плеъри, Bluetooth, FM радио и възможност за поставяне на две SIM карти.

 

Батерията е единственото, за което трябва да мислите по-често, ако използвате запалката.

 

Засега няма данни за това дали иновативното устройство вече е в продажба. На сайта на компанията производител на мобилния телефон запалка също не е показана цената му.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:46 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още