IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

HP пуска на българския пазар нова серия бизнес лаптопи

HP EliteBook 8460p предлага батерията с най-дълъг живот в индустрията – до 32 часа

14:06 | 20.04.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p><i>Снимка: </i>HP</p>

Снимка: HP

HP обновява своите модели бизнес компютри, предназначени както за големите, така и за малките и средни предприятия. Пакетът от инструменти за сигурност HP ProtectTools е вграден във всички нови компютри и помага на бизнес потребителите да подобрят сигурността, като защитят своята информация, съобщава пресцентърът на компанията.

Два от новите модели - HP EliteBook 8460p и 8560p, имат корпуси HP DuraCase, които са вдъхновени от авиоиндустрията и покриват военния стандарт на САЩ 8710G. Те са по-издръжливи и не се износват, а в същото време са все така професионални и атрактивни на външен вид с платинено сивия си цвят. HP EliteBook 8460p предлага батерията с най-дълъг живот в индустрията – до 32 часа.

Със своя 33.8 см дисплей ноутбуците от серията ProBook b разполагат с нов, устойчив на зацапване дизайн с цвят на сив метал. Моделите от серията HP ProBook (4330s, 4530s и 4730s) са налични в разнообразие от размери – от ултратънки до заместители на настолния компютър, което ги прави отличен и достъпен избор за малкия и среден бизнес.

Кулминацията в новите предложения обаче представляват HP EliteBook 8460p и HP EliteBook 8560p. Те са и допълнително усъвършенствани по отношение на сигурността с пакета HP ProtectTools. С тегло, започващо от 2.1кг за HP EliteBook 8460p и 2.8 кг за HP EliteBook 8560p, двата модела предлагат съответно 35.6 см и 39.6 см HD дисплеи със светодиодно задно осветяване.

Серията EliteBook p осигурява бизнес производителност с процесори от второ поколение: четириядрения Intel® Core™ i7 и двуядрените Core i7, i5 и i3,(3) и предлага избор от споделени графични карти (UMA) и AMD Radeon™ HD 6470M с висока производителност. Ноутбуците разполагат и с нови USB 3.0 портове и USB 2.0 порт за зареждане. Като допълнение към разнообразието от опции за безжична свързаност моделите предлагат и избор от различни операционни системи, както и твърд диск или по-високо производителен SSD.

Серията HP EliteBook p предлага избор от три-, шест- и девет клетъчни леки батерии с подобрена издръжливост и HP Long Life Battery , която предлага батерията с най-дълъг живот в момента на пазара. За тези, които имат нужда от още по-дълъг живот на батерията, се предлага и вграден конектор за HP Extended Life Notebook Battery, както и за батериите HP Ultra-Capacity. С тях HP EliteBook 8460p може да достигне 32 часа живот на батерията.

Новата серия мобилни бизнес компютри HP EliteBook p се свързва бързо и лесно с докинг станциите HP 90W и HP 120W. Чрез тях потребителите могат да използват периферни устройства като монитор и клавиатура, без да трябва да ги включват и изключват всеки път. Също така с продуктите от серията се предлага и решението SRS Premium Sound, което разполага с оптимизирани аудио възможности за гласови и мултимедийни приложения.

Серията HP ProBook b започва от цена 1099 лв и се очаква да бъде налична у нас от април, HP ProBook s запова от 749 лв и се очаква в страната от май, а HP EliteBook 8460p и 8560p започват на цени съответно от 1499 лв и също ще са на българския пазар от май.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:33 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още