IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

HTC представи смартфон с 1,2 GHz двуядрен процесор

HTC Sensation разполага с 4,3-инчов дисплей с резолюция от 540 на 960 пиксела

17:15 | 12.04.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p>НTC Sensation има 4,3-инчов qHD дисплей и 1,2 GHz двуядрен процесор<i>. Снимка</i>: <i>НTC</i></p>

НTC Sensation има 4,3-инчов qHD дисплей и 1,2 GHz двуядрен процесор. Снимка: НTC

Тайванският производител на мобилни телефони HTC представи официално най-новия си продукт - HTC Sensation, известен още и с кодовото си наименование HTC Pyramid.

Корпусът на новия смартфон е подсилен със заоблените ръбове и целия алуминиев блок, от който е изработен. Повърхността на сензорния екран е снабдена със специално покритие, което дава по-естествено усещане при допир, съобщава пресцентърът на компанията.

Апаратът разполага с 4,3-инчов qHD дисплей и мощен 1,2 GHz двуядрен Qualcomm® Snapdragon™ процесор. Смартфонът е снабден и с 8-мегапикселова камера с двойна LED светкавица и опция за запис на HD клипове, както и с втора 1,2-мегапикселова камера за видеоразговори.

HTC Sense има и заключващ екран, който може да бъде персонализиран и в реално време да показва най-важната информация и съдържание, като например обновявания в социални мрежи, снимки, актуална прогноза за времето, данни за фондова борса и всичко това при светване на дисплея на устройството. Освен всичко това новият заключващ екран се превръща в портал, който позволява бързо прехвърляне към най-използваните функции като телефонно обаждане, изпращане на e-mail, заснемане или всичко останало само с един бърз жест, който отключва телефона.

НTC Sensation ще бъде достъпен чрез Vodafone на основните европейски пазари oт началото на юни, а на азиатските пазари ще се появи от второто тримесечие на 2011 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:24 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още