IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple подготвя пускането на iPad с камера?

Доставчици на компанията твърдят, че от първото тримесечие на следващата година таблетът ще бъде снабден с две камери

09:40 | 10.12.10 г.
Автор - снимка
Създател
Apple подготвя пускането на iPad с камера?

Доставчици на компоненти за производството на популярния таблет iPad твърдят, че Apple подготвя производството на модел, снабден с две камери. Те ще бъдат разположени от двете страни на устройството, съобщава Ройтерс.

Сред компаниите, които предоставят такава информация и които участват в производството на новия модел, са производителят на сензорни дисплеи Wintek, производителят на батерии Simplo Technology и AVY Precision, съобщават източници на агенцията.

Два от източниците потвърждават единствено, че доставят компоненти за ново производство на таблети, докато третият твърди, че Apple ще представи iPad с две камери. За момента от компанията на Стив Джобс не дават информация по въпроса.

Източниците посочват, че производители на камери за мобилни устройства Genius Electronic Optical и Largan Precision също ще доставят компоненти на Apple, но няма потвърждение, че на пазара ще излезе нов продукт.

По правило производителите на компоненти не са запознати с това как ще изглежда готовият продукт или с какъв софтуер ще бъде снабден той. Поради тази причина не може да се каже категорично дали информацията е напълно достоверна, допълва Ройтерс.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:12 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още