IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обявиха цената на хибридния нетбук на Dell

Нетбукът и таблет в едно ще излезе на пазара официално през декември тази година

13:48 | 19.11.10 г.
<p>Dell Inspiration Duо. Снимка: Dell</p>

Dell Inspiration Duо. Снимка: Dell

Компанията Dell съобщи цената на хибридния нетбук Inspiration Duо, който е с два екрана. Базовият модел на устройството ще се продава за 549 долара в САЩ и 449 лири във Великобритания, съобщава техноблогът Engadget.

Съобщава се още, че съвсем скоро се очаква да започнат да се приемат и заявки и поръчка за устройството, което ще бъде пуснато официално на пазара в началото на декември тази година.

Освен цената, станаха известни и характеристиките и техническите спецификации на хибридния нетбук. Той ще има 10,1 – инчов сензорен дисплей с разделителна способност 1366х768 пиксела и ще работи на база OC Windows Home Premium.

Моделът ще има 2 GB оперативна памет и твърд диск с обем 250 GB.

За 649 долара почитателите на марката и на поколението хибридни модели нетбуци ще могат да се сдобият с по-високия клас на устройството, което има повече вградена памет. В комплекта е включена и озвучителна система JBL.

Inspiration Duо беше представен за първи път през септември 2010 година на конференцията Intel Developer Forum. Устройството на пръв поглед е със стандартна визия на нетбук. Екранът му обаче може да се обърне и да застане от лицевата страна на машината. В този си вид Inspiration Duо може да се използва като таблет.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:56 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още