IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Путин призна, че не обича средствата за връзка

Премиерът на Русия няма мобилен телефон и не отговаря на домашния

09:53 | 01.09.10 г. 1
За разлика от приятеля си Медведев, Путин не е почитател на технологиите за връзка. Снимка: Кремъл
За разлика от приятеля си Медведев, Путин не е почитател на технологиите за връзка. Снимка: Кремъл

Министър-председателят на Русия Владимир Путин призна по време на среща с представители на компанията „Норилски никел“, че няма мобилен телефон, а на домашния дори не отговаря, съобщава Интерфакс.

По време на срещата един от служителите на компанията, част от акциите на която неотдавна купи държавата, попита какъв клетъчен телефон използва министър-председателят. "Аз нямам мобилен телефон, не ползвам такива устройства", казал в отговор Путин. По думите му ако у него се задържи мобилно устройство, то не престава да звъни.

"Освен това, ако вкъщи телефонът позвъни, аз никога не го вдигам", казал министър-председателят по време на срещата.

Липсата на мобилен телефон у Путин стана известна още през 2005г., по време на президентския му мандат. Отношението му към стационарните телефони обаче не беше известно до сега.

За разлика от близкия си приятел и колега, президентът на Русия Дмитрий Медведев е известен като ревностен почитател на всякакви технологични устройства. Руският лидер има два смартфона iPhone, а неотдавна се обзаведе и с таблет iPad.

Освен за отношението на Путин към технологиите за връзка, на срещата с работници от „Норилски никел“ станало дума и за президентските избори през 2012г. По думите на премиера за приказки относно бъдещата му кандидатура за президент на страната все още е твърде рано. Освен това той призна, че обича работата си на сегашния пост.

"Работата ми харесва. Имам чувството, че се справям добре и нещата се получават“, казал премиерът на Русия, цитиран от Интерфакс.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:52 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
tutankhamon661
преди 13 години
Как ще отговаря, след като му задават неудобни въпроси? Този човек знае толкова тайни, че най-добре изобщо да не се подава от дома си.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още