IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Представяне на новата версия на iPhone

Разработен прототип на телефона беше забравен в бар от служител на компанията през април и част от характеристиките му вече са ясни

10:32 | 07.06.10 г.
Представяне на новата версия на iPhone

Американският технологичен гигант Apple ще представи на годишната си конференция, която се открива на 7 юни, новата версия на смартфона iPhone, предаде АП.

Ще бъде разкрита една от най-големите тайни на Apple за тази година, допълва агенцията.

Apple няма да коментира плановете си. През април технологичният новинарски сайт Gizmodo плати 5 хил. долара, за да получи работещ прототип на iPhone, който бил изгубен от инженер на Apple в бар в Силициевата долина.

От Apple тогава не съобщиха, че прототипът е на следващия модел на iPhone, но ако описанията, които са пуснати в интернет, са точни, то новото устройство ще има екран с по-висока резолюция, батерията му ще издържа по-дълго и ще има камера, която ще дава възможност за видеоконференции.

Възможно е да има усъвършенстван софтуеър на iPhone, предвиждан от Apple през април, който ще улесни потребителя при едновременното използване на няколко програми.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:38 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още