IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Emirates ще участва на Световното първенство по футбол

Авиокомпанията предлага пакети за полет, настаняване и билет за мач от шампионата

09:10 | 08.04.10 г.
И Emirates ще участва на Световното първенство по футбол
В навечерието на Световното първенство по футбол на FIFA, което започва в Южна Африка през юни тази година, авиокомпанията Emirates реши да бъде актуална и съпричастна към феновете на футбола и представи туристически пакет FIFA World Cup Travel Packages – специална услуга за футболните фенове, която включва полети, настаняване, трансфери и билети за футболни мачове от шампионата.
 
Авиокомпанията се е заела да осигури удобен превоз по въздух от над 100 града в мрежата си от дестинации до Йоханесбург, Кейптаун и Дърбан, където ще се играят мачовете от първенството.
 
Уникалното предложение на авиокомпанията включва възможността клиентите заедно със самолетния билет да получат и билет за мач от шампионата, който може да бъде за всеки един от двойките отбори за всички кръгове на лотариен принцип.
 
В случай че някой от отборите не се класира и мачът пропадне, авиокомпанията гарантира връщане на парите.
 
Към момента специалните пакети са на разположение за резервиране в 65 страни по света. Стойността на един пакет, в който е включена цената на билета, настаняване в продължение на три дни в Кейптаун например и билет за финалния мач на шампионата, както и трансфери и вътрешни полети в страната, започва от 3 753 евро. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 03:01 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още