IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лукс в Женева върху 1 080 кв. м

Нощувка в едно от най-големите и скъпи жилища в света струва 37 хил. евро

16:00 | 18.03.10 г.
Лукс в Женева върху 1 080 кв. м
Луксозният "Женевски апартамент“ е едно от най-големите и скъпи жилища в света. Той е разположен на последния етаж на Гранд хотел Кемпински Женева, а до него гостите могат да стигнат с помощта на два отделни асансьора. Жилището заема два етажа от сградата с обща площ от 1 080 кв. м и разполага с 11 стаи, от които две гостни, 3 спални, напълно оборудвана кухня, 4 бани, в едната от които има сауна, кабинет за бизнес срещи, както и фитнес зала.
 
Апартаментът е обзаведен с най-новите технологии - система Crestron Digital Media, 22 плазмени екрани, TV система с диагонал 65 инча, аудио система с мощност 2 000 вата и видеоустройства Bang & Olufsen във всяка стая. Цената за нощувка в апартамента е 50 хил. франка (около 37 хил. евро) на ден и включва личен иконом и готвач.
 
Жилището е предназначено изцяло за ВИП гости на града. Личният иконом изпълни всяко желание на посетителите, а готвачът може да приготви всякакви кулинарни шедьоври в кухнята на апартамента. Гостите няма защо да се притесняват за фигурата си след вкусните угощения – освен фитнес зала, мястото предлага и личен треньор.
 
Особено внимание при изграждането на стилното жилище е обърнато на специалните засилени мерки за сигурност - всички прозорци са бронирани. От мястото, където е разположена охраната, може да бъде наблюдаван всеки възможен достъп до апартамента.
 
Акцент в обзавеждането е поставен на леглата в спалните – ръчно изработени от лапландска дървесина с марката Carpe Diem. Матрак с патентована пружинна система се грижи за комфортния сън на гостите. За производството на легло от моделите на Carpe Diem са необходими около 35 дни. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:36 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още