IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кемпински и в Лондон

Хотелът е разположен в централната лондонска част, в близост до търговски площи, а сградите, в които се настаняват гостите, са с архитектура от 17 век

09:23 | 04.03.10 г.
Кемпински и в Лондон
В началото на февруари тази година още един хотел от групата на Кемпински отвори врати. Откриването се състоя в британската столица, а новият хотел се казва "Стафорд".
 
Сградата се намира между Грийн Парк и Сейнт Джеймс Парк и предлага на гостите 105 стаи и апартаменти, разположени в три исторически сгради. "Стафорд Лондон от Кемпински“ ще бъде перфектният избор за любителите на уединения отдих.
 
Архитектурата на сградите, разположени около живописен вътрешен двор, датира от 17 и 18 век.
 
Любителите на виното и търговските площи със сигурност ще оценят централното място, което заема "Стафорд" в близост до квартала Мейфеър и бутиците на престижната Бонд Стрийт. Хотелът ще предлага на гостите изискан ресторант, бар в американски стил или индивидуални зали за хранене, в които могат да бъдат оценени кулинарните умения на главния готвач на хотела Марк Бъд. В Стафорд има и винарска изба, построена преди 350 години. Тя съхранява между 18 и 20 хиляди бутилки вино (запасите се допълват периодично), а гостите могат да се допитат за идеалното допълнение на вечерята или специалния си повод до енолога и сомелиер Джино Нардела.
 
Обществените места в хотела, както и 24 стаи в основната сграда ще бъдат обновени до края на 2011 г. с традиционен английски дизайн. Предвижда се за ремонтът да бъде шумоизолиран и да не попречи на комфорта на гостите на хотела. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:47 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още