IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рай на Малдивите

Курорт предлага две ултра луксозни вили за всякакъв повод, които са по вкуса и на най-претенциозните

16:01 | 26.01.10 г.
Рай на Малдивите
Малдивският курорт Shangri-La’s Villingili Resort and Spa винаги е съблазнявал туристите и пътешествениците, които предпочитат да стигнат до всяка точка със свой собствен частен самолет.
 
Сега гостите могат свободно да ползват самолет на международното летище Ган, напълно оборудван за изпълнение на външни полети, да се качат на яхта и да отплават към двете президентски вили на хотелския комплекс.
 
Курортът предлага две напълно различни помежду си президентски вили на Малдивите. Едната се намира в източната част на остров Лалу, има уникална гледка към океана и е идеално място за семейни почивки и празници, тъй като е оборудвана с две луксозни спални с високи тавани и френски прозорци, огромна красива градина с басейн, шезлонг, две трапезарии на открито, собствен спа център, фитнес зала и сауна.
 
За романтично бягство или меден месец е по-удачно да изберете втората къща Муте. Тя е разположена на брега, от където се открива прекрасна гледка към морето. Къщата разполага с просторен хол, спалня, собствен спа салон и отделна постройка за забавление, както и с 16 метров басейн.
 
Ако се спрете на този тип почивка ще получите и пакет индивидуални услуги, в които се включва автомобил на ваше разположение по време на почивката, както и програма за добре дошли, подготвена специално от курорта във ваша чест, която ще създаде специална атмосфера и настроение за дните, които ще прекарате на това вълшебно място.
 
Нощувка в някоя от вилите може да резервирате онлайн срещу 1500 долара на човек.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:11 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още