IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пътуване и още нещо

Туристите все по-често искат нещо повече от екскурзия – приключение, от което да научат интересни неща, да се докоснат до местните традиции и да придобият нови умения

13:44 | 18.01.10 г.
Пътуване и още нещо
Ако планирате да похарчите солидна сума за пътуване е добре да измислите не само интересна дестинация, но и място, на което да преживеете нещо уникално, а защо не и полезно.

Компанията Wine and Travel предлага на клиентите си пакет, който комбинира луксозната почивка с още нещо – в резултат се получава интересно и уникално по рода си предложение. Шестдневна екскурзия през юни например предлага пълно потапяне в един от най-търсените и посещавани региони на Франция - Шампан, комбинирано с индивидуално обучение в сферата на вината и дегустацията.
 
Пътуването включва посещение на курс по вина и алкохолни напитки и сертификат за преминат индивидуален курс на обучение. В цената на програмата влизат обучението, консумацията на храни и напитки на стойност 5 700 евро на човек, както и издаването на диплома за квалификация.

Всяко едно от вип пътешествията, които се извършват в различни части на света и са комбинирани с интересни и обучителни занимания, се осъществява при събиране на група, която не надвишава 8 човека.

Други предложения на туристическата компания са пътуване до швейцарската част на Бургундия, в което е включено частно посещение на работилницата, където произвеждат луксозните швейцарски часовници Vacheron Constantin, пътуване през областта Прованс в Югоизточна Франция, където туристите ще могат да надзърнат в процеса на създаване на козметичните продукти на марката L'Occitane под съпровода на директора по изследване и развитие на компанията.
 
По пътя си туристите ще се отбият и в сладкарско ателие и ще научат тайните на хубавия шоколад, а голямата изненада ще е частна вечеря, приготвена от главен готвач на ресторант с две звезди от гида на Мишлен.

Компанията, която развива иновативните програми за туризъм, предлага на клиентите си сами да заявят желание къде и какво искат да посетят така, че почивката им да е вълнуваща и пълна с нови впечатления и емоции.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:10 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още