IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмица на уиндсърфинга в Египет

В Египет ще се проведе за трета поредна година състезание по уиндсърфинг, което събира хора от цял свят

14:46 | 12.01.10 г.
Седмица на уиндсърфинга в Египет
Едно от най-зрелищните спортни събития стартира в средата на февруари – Dahab Slalom Week – 2010 в Египет.
 
Състезанието се провежда за трета поредна година и буди интерес не само сред професионалистите в укротяване на вятъра, но и сред любителите на водните спортове. Броят на участниците във „водната гонка“ нараства с всяка изминала година наедно с подобряване на организацията и набиране на все по-голяма популярност на състезанието. Ето защо ако планирате почивка в Египет нищо не ви пречи да посетите регатата и да се порадвате на црелищното състезание.

Бързите скорости, ожесточената борба, голямото противоборство и красотата на уиндсърфинга са това, което карат много хора да долитат от различни части на света, за да станат свидетели, а защо не и да станат част от надпреварата.

Участниците тази година ще са между 50 и 70, престоят им в Дахаб, Египет ще бъде осигурен от организаторите – те ще бъдат настанени в тризвездните хотели Panda и Ganet Sinai. Предвижда се награждаване в категория „Професионалисти“, „Любители“, „Юноши“ - тя включва лица до 18 години, „Жени“ и „Ветерани“ - те трябва да са над 50 гидини.

Записването приключва през първата седмица на февруари, а самото състезани ще се проведе през средата на месеца. За победителите са предвидени награди, грамоти, както и купи за заелите първите места.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:10 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още