IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лодка-къща се продава за 1 млн. паунда

Домът на вода е с три спални и е пуснат на котва в Лондон

10:53 | 12.01.10 г.
Лодка-къща се продава за 1 млн. паунда
Дом във водата, който седи на котва в блзост до центъра на Лондон, чака новия си собственик. Плавателният съд с три спални има дори собствен плувен басейн и е най-скъпата лодка, която е на пазара за плавателни съдове в момента, съобщава вестник Telegraph.

Плавателният съд – дом е с площ от 128 кв. м. и съдържа три спални, в едната от които има стая гардероб, кухня и столова, приемна, кабинет, килер и 54 кв. м. палуба за разходки.

Лодката носи името Ocean е проектирана по съвременен проект, което особено си личи в интериора и дизайна на кухнята и баните, които са с плъзгащи се покриви. Лодката е на котва в близост до Алберт мост – вторият най-известен в Лондон – и според брокерите, които са се заели с продажбата й именно разположението е най-голямото й предимство.Търговците на недвижима собственост обясняват, че макар плаващият дом да е с невиждано висока цена – 80 паунда на квадратен метър, тя е значително по-ниска от средната за района, която е 110 паунда за квадратен метър.

Основната трудност пред брокерите, заели се с продажбата на лодката, са затрудненията, които изпитват, за да се преборят с потенциалните клиенти и да ги убедят, че това е дом, независимо че е на вода.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:29 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още