IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ски ваканция в Банско

Кой е казал, че на зимата се радват само скиорите? За любителите на топлината и уюта е комбинацията ски и спа

12:25 | 05.01.10 г.
Ски ваканция в Банско
След снежното затишие в началото на зимния сезон снегът вече е факт и любителите на зимните спортове могат да започнат да се оглеждат за атрактивни предложения къде, кога и как да се порадват на любимите си активности.

Голяма част от психолозите съветват работещия човек да отделя време за почивка поне два пъти годишно. Идеалният период да се откъснете от работа е за не по-малко от седмица, за да имате възможност да се отърсите от работните навици, и не повече от две – три седмици, за да не е прекалено стресиращо завръщането в офиса.
 
Зимният сезон обаче не предлага много възможности за разходки или голямо разнообразие на активности като езда или преходи в планината, а минусовите температури не предразполагат към дълги разходки из непознати места. За сметка на това обаче има вариант, в който да съчетаете полезното с приятното или иначе казано – ако сте запален скиор или сноубордист да се спускате по пистите, а следобед да се отдадете на почивка в спа център.

Такава комбинация може да намерите в Банско, в хотела с най-голям плувен басейн в града – четиризвездния „Св. Иван Рилски“ от веригата FPI Hotels & Resorts. Мястото е в подножието на Пирин, непосредствено до лифта, има собствен транспорт до пистите и освен уютни стаи и добро обслужване, гарантира приятното ви прекарване ако сте на семейна почивка с децата си, на бизнес среща или тийм билдинг. Хотелът разполага с детски кът с играчки и забавления за най-малките, зали с игри и място за обучение ако искате да сплотите колектива, както и с оборудвана зала за конференции.

В началото на годината хотелът има специални предложения за своите гости с пакети за две, четири и шест нощувки. Интериорът на хотела е в традиционен алпийски стил с вплетени местни национални мотиви, които най-добре личат в механата „Чанове“, която приема гостите на хотела и разполага с камина, на която може да наблюдавате как приготвят храната ви и винарна, от която сами може да изберете питието си.

Освен със спа център хотелът може да поглези гостите си със ски гардероб, мини маркет, закрит гараж на два етажа, интернет, трансфери до различни точки и туристически услуги, които ще ви представят цялата красота на това кътче в България.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:14 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още