IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райски остров на Бахамите

Островът търси новия си собственик, който трябва да плати за него едва 80 млн. долара

11:01 | 28.12.09 г.
Райски остров на Бахамите
За онези, които са мечтали цял живот за собствен остров, съвсем скоро ще могат да се сдобият с едно малко, но много красиво място на Бахамите.
 
Островът, който се намира в местността Great Whale Cay (голямата китова плитчина), е с L - образна форма и може да бъде ваш за скромните 80 милиона долара. Новият собственик ще придобие 94% от земята и ще имат пълен контрол над острова, на който има частно летище, яхтено пристанище и още много други екстри, които гарантиран пълно уединение. На остров в близко бъдеще се планира изграждането на хотел и няколко къщи от курортен тип.
 
Основното преимущество на острова обаче не са благата на цивилизацията и божествената красота, на която ще се натъкнете – онова, което привлича е неговата достъпност: голямата китова плитчина е разположена на разстояние от 50 минути със самолет от Флорида и на 10 минути от Насау – столицата на Бахамските острови.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:49 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още