IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бар в скалите

Заведението е част от спа комплекс на остров Бали и до него се стига с помощта на лифт, който ви качва над морската пияна и отвесните скали

10:43 | 18.12.09 г.
Бар в скалите
Един от най-екстравагантните барове в света отвори врати в ултра луксозния комплекс на остров Бали Ayana Resort&Spa. Барът е част от комплекс с 78 къщи тип почивни вили, разположени също на върха на скалите, с басейн и заобиколени от тропически градини.

За да стигнете до бара в скалите, който се извисява на 14 метра над морската пияна от разбиващите се вълни, трябва да се качите на специален лифт, който ще ви понесе над опасните зъбери и стръмни височини на скалите. Пътуването обаче си заслужава, дори да ви е страх от височините, защото на върха ви очаква просторна гледка на където и да се обърнете, която не се нарушава от никакви постройки.

Барът е проектиран от Яшухиро Коичи от японското дизайнерско студио SPIN и впечатлява с неподражаемата си архитектура, инженерна мисъл и стил в интериора. Барът е проектиран така, че да осигурява максимално уединение на гостите си, да не натрапва дори присъствието на обслужващия персонал, който се появява точно когато ви трябва, без да снове между гостите.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 17:05 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още