IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Луксозно пътешествие из Франция на мотор

Френска фирма предлага разнообразни екскурзии из страната, предназначени за любителите на нестандартните приключения

15:42 | 05.08.09 г.
Луксозно пътешествие из Франция на мотор

За любителите на нестандартните пътешествия, високите скорости, адреналина и изисканата обстановка има вариант, в който да съчетаят почивката с новите впечатления от непознати места, най-добрите хотели и луксозни вечери.


Базираната в Кан френска компания Columbus International предлага различни и нестандартни пакети за почивка, които да задоволят вкусовете не само на почитателите на високите скорости, но и на онези, които искат тишина, спокойствие и уединение, и същевременно не желаят да прекарат отпуската си по обичайния начин.

Сред опциите на френската компания са разходка из Франция на мотор, като за по-претенциозните има избор между последните модели на Ducati - Streetfighter, Monster S2R 1000, Hypermotard 1100 и Supersport 848. Други предложения на компанията за ваканции са и пътувания от типа „Гурме”, което включва резервации в различни ресторанти, рейтинговани от Мишлен, „Високо октаново пътуване” – каране на болиди от Формула 1 на писта, „Пътешествие извън бреговете” – почивка на луксозна яхта или риболов в открито море или „Почивка сред природата” – разходка из националните паркове, осигуряване на частна яхта и резервации в луксозни ресторанти.

Фирмата предлага и специален зимен пакет, който включва каране на колело сутрин и ски спускания следобед за любителите на зимните спортове.

 

Цените на пакетите екскурзии варират между 5 696 евро и 11 696 евро.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:16 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още