IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дубайски хотел предостави безплатен доживотен престой на бебе, родено във фоайе

Бебето се родило във фоайето на хотела и ще може да отсяда в него безплатно когато порасне

11:47 | 14.10.10 г.
Фоайето на Grand Midwest Hotel помага не само на гостите да се настанят, но и на родилка да роди. Снимка: Grand Midwest Hotel
Фоайето на Grand Midwest Hotel помага не само на гостите да се настанят, но и на родилка да роди. Снимка: Grand Midwest Hotel

Дубай е рай за почиващите – палми, плажове, луксозни хотели, идеални услови за гмуркане и плаване с яхта. Не случайно именно в емирството са и еди от най-скъпите места, в които може да отседнете по света. За нощувка тук ще трябва да се разделите с поне 500 долара на нощ, ако искате да имате хубава гледка, да сте близо до някой от множеството чудеса на архитектурата и да се радвате на професионално обслужване.

Ето защо подарък нощувка в луксозен хотел в Дубай със сигурност е нещо, което заслужава внимание. Още повече ако е доживотен абонамент за безплатно отсядане и почивка. С такъв подарък се сдоби новородено момиченце, което се появило на бял свят във фоайето на Grand Midwest Hotel в Дубай.

Малката дама получи възможност безплатно да отсяда в хотела, когато порасне и реши да посети най-голямото емирство в ОАЕ. Решението за щедрия подарък било на управителя на хотела Мохамед Аршад Шах, съобщава Gulf News.

По думите на един от сътрудниците на Grand Midwest Hotel Рам Чандра Шарма, майката на новороденото, била гостенка на хотела (по данни на Gulf News от Казахстан, а според РИА Новости – от Русия).

Тя родила момиченцето на 11 октомври. Персоналът, който бил на смяна по това време, разказва, че бременната жена и съпругът й били на път за болницата, но така и не успели дори да се качат в колата, тъй като раждането започнало много бързо.

Хората посъветвали родилката на легне на диван във фоайето и й предложили да й докарат количка. Вместо това тя помолила за няколко кърпи и раждането започнало.

Собственикът на хотела ще кръсти стаята, в която били отседнали младите родители, в чест на малката им дъщеря. „Аз самият имам шест деца и се чувствам така, сякаш това е седмото“, казал Мохамед Аршад Шах.

Нощувките в хотела стигат до 830 долара на вечер.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:26 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
Финанси виж още