IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Винен хотел The Yeatman

Пивко вино и уникална природа обещават собствениците на винения хотел, който ще е първият от класа лукс в областта

17:03 | 31.05.10 г.
Винен хотел The Yeatman

В северната част на португалския град Порто, която е влязла като част от културното наследство на ЮНЕСКО, на 05 юли тази година официално ще бъде открит първият винен хотел в областта от клас лукс The Yeatman. Мястото обещава да предлага уникална винарска изложба от отбрани напитки.

Около хотела, на два и половина декара, са разположени най-красивите градини в околността. На разположение на гостите на хотела са две панорамни басейн. Единият - вътрешен - пряко свързан със спа центъра, а вторият - на открито, в извисената част на хотела, от където могат да се наблюдават невероятни гледки от Порто.

Хотелът разполага с 82 просторни стаи - 70 стандартни и 12 апартамента. Във всяка стая има тераса с площ е 12 кв.м. и с изглед към впечатляваща панорама на река Доуро и историческия център на града.

Един от най-добрите винени хотели ще предлага и богат избор на португалски вина, включително и на подбрана селекция от Европа и страните от Новия свят. В комфортния ресторант на хотела гостите могат да опитат традиционната португалска кухня, вина, коктейли и портвайн.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:06 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от На път виж още

Коментари

Финанси виж още