IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диаманти и разкош от De Beers

Компанията предлага шест колекции, в които всеки може да открие по нещо за себе си

10:42 | 10.05.10 г.
Модел от колекцията Corsage
Модел от колекцията Corsage
Бижутерската компания De Beers Diamond Jewellers Limited, която бе създадена през 2001 година, не спира да предлага на поклонниците на финия лукс и изискания стил нови идеи за това как да изглеждат по-впечатляващо и стилно. В този дух са и новите колекции на бутиковата марка – Bridal, Secret of Rose, Talisman, Wildflowers, Cocktail Fizz, Corsage.

Сватбената колекция предлага богат избор от диаманти в различни размери и форми, както и дизайнерски решения на бижутата, въплътени в сватбени и годежни пръстени. Скъпоценните камъни са с тегло от 0,1 до 3 карата. Фирмата предлага услугата изготвяне по поръчка, ако искате вие или любимата ви да носят бижу с диамант, по-голям от 3 карата.
 
Изпълнението се предлага с платина, бяло и жълто злато.

Пръстените и обеците от колекцията Corsage могат да бъдат наречени „девическите“ диаманти на De Beers. Изработката символизира невинността и нежността, които подхождат на прехода от детство към женственост на всяка дама. Формите на диамантите от колекцията са в крушовидна, кръгла и отсечена форма. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:16 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още