IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Nike не изневерява на стила си

Голф колекцията на спортната марка е леко подобрена, но не изневерява на стила и класическите си линии

09:56 | 03.05.10 г.
Nike не изневерява на стила си
Дизайнерите на спортните облекла на Nike не се оставят да изпаднат в меланхолия и непрекъснато творят нещо ново, усъвършенстват старите модели, доизпипват обувките и дрехите и добавят нови технологични решения и интересни детайли.
 
Едновременно с това строго съблюдават верността си към традицията на бранда, с която се обвързват всички негови верни почитатели.
 
Колекцията за тенис на Nike – Grand Slam, може да се похвали с богатата си спортна история – дрехите от тази серия могат да бъдат видени по всички трибуни из целия свят не само на играчи и съдии, но и на техните почитатели, както и на феновете на спорта, които са пожелали да са в час със своите идоли. Колекцията е стара и не е претърпяла съществени изменения в съвременния си вариант, с изключение на цветовете, по-високата яка на тениските материята.
 
Иновациите се забелязват и в дишащите материи, както и в плоските шевове отвътре, които предотвратяват и най-малкото триене. В предната част на блузките е разположена неизменната емблема на Nike, а дамската серия се отличава от мъжката в по-елегантния си вид, по-дълбоко изрязаните деколтета и големя брой копчета и елегантния силует. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:16 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още