IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Италиански стил от Uomo Collezioni

Колекцията пролет-лято 2010 носи името Top Luxury и залага на истинския италански стил, посветен на детайла

11:07 | 19.04.10 г.
Италиански стил от Uomo Collezioni
Новата пролетно-лятна колекция за 2010 от Uomo Collezioni получи шикозното име Top Luxury. Колекцията е създадена в Италия от едни от най-добрите дизайнери на дрехи и мъжки аксесоари и е истински пример за италианския стил и класа. 
 
Изискан вкус и отношение към детайла са основните отличителни черти на колекцията – майсторски изпълнени ръчни шевове и кройки, фина изработка, скъпи материи, оригинален дизайн и елегантна визия - всички тези елементи в куп дават отговор на въпроса защо дизайнерите на Uomo Collezioni са толкова смели, че да дадат това гръмко име на колекцията си.
 
Колекцията включва всичко онова, което може да е от полза за безупречния външен вид на човек с вкус и усет към облеклото. Особено внимание дизайнерите са отделили на всекидневните дрехи, които – оказва се, също могат да попаднат в категорията „лукс” - дънки, ризи, трикотажни изделия, якета, обувки и аксесоари. През новия сезон дизайнерите предлагат нови силуети за костюми, спортни сака, тесни ревери, леки платове и по-къси дължини - всичко това създава удобство и стил.
 
Творческият подход към създаването на колекцията личи в детайлите: костюмите и саката са богато украсени с шевове и акценти от копчета, цветни мотиви и модели с райета. Дрехите са със свеж летен вид и са идеални за идващото лято, ежедневните модели са „украсени” с детайли от кожа от крокодил и питон и нестандартни шевове.
 
Особено внимание е отделено на леките и елегантни тъкани. Коприна, памук и кашмир, висококачествен деним, костюми и сака, направени от платове Loro Piana, кожени якета и шапки – всичко това е част от колекцията Top Luxury.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:56 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още