IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Очила от Prada – картичка от света

Новата колекция на модната марка е вдъхновена от различни градове и курорти по света и пресъздава тяхното настроение с палитра от цветове

09:45 | 06.04.10 г.
Лос Анджелис и Манхатън са в розово-лилава гама
Лос Анджелис и Манхатън са в розово-лилава гама
Модната къща Prada представи новата си пролетно-лятна колекция слънчеви очила. Идеята на дизайнерите е да създадат слънцезащитен аксесоар, който да бъде не само в полза на своя притежател, но и да му напомня за определена част от земното кълбо, като своеобразна картичка от различни части на света.
 
Тазгодишните модели слънчеви очила от Prada са посветени на известни курорти, където обикновено почиват голяма част от населението на големите градове. Всеки от моделите на Prada изобилства от цветове, дизайнерски решения и акценти във визията си и се старае да предаде настроението и колорита на именит курорт.

Колекцията е събрала шест цвята, всеки от които свързва голям град с прилежащия му курорт. Милано е представен със зелен модел, който е посветен на най-скъпия плаж в Италия – курорта Форте дей Марми в Тоскана.

Розовото е цветът на Лос Анджелис и местния курорт Санта Моника.

Манхатън е представен от прозрачни рамки и розови стъкла, които са посветени на курорта Монток.

Париж – градът на романтиката и близкият курорт Биариц са вдъхновили дизайнерите на Prada да създадат слънчеви очила със сиви стъкла и прозрачна рамка.

Лондон – градът на дъждовете и близкият Корнуол, където лондончани често отсядат за почивка, е представен от слънцезащитни аксесоари с оранжеви стъкла и прозрачни сиви рамки.

Последният модел в колекцията е посветен на Лисабон и близкия Сетубал – моделът на европейския курорт е изцяло черен - класически слънчеви очила с матови стъкла и тъмни рамки.

Колекцията вече може да бъде намерена във фирмените магазини на марката, а чифт от разнообразните модели може да се купи за 160 евро. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:39 | 24.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още