IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За поклонниците на изкуството

Хотелската верига Hyatt реши да съчетае изкуството с хотелиерството и така да привлече повече гости във веригата си

10:47 | 01.04.10 г.
За поклонниците на изкуството
По време на майските празници за любителите на изкуството Берлин има специално предложение. Мероприятието се казва Gallery Weekend 2010 и ще се проведе по време на почивните дни от 30 април до 2 май. Гостите на града, както и жителите му, които са почитатели на съвременното изкуство, ще могат да посетят изложбите в над 40 галерии по всяко време на деня и нощта, включително и в часовете, в които залите за изкуства обикновено са затворени за гости.

Дните на културата са организирани съвместно с хотелската верига Grand Hyatt Берлин, която предлага денонощна обиколка на галериите и нощувка срещу 164 евро.
 
Изложба на съвременно изкуство ще се проведе и в лондонския Hyatt Regency London - The Churchill. Хотелът, който е официален партньор на панаира за съвременно изкуство Frieze Art Fair, ще бъде домакин на изложба, организирана в сътрудничество с лондонската агенция за изкуства Candlestar.
 
По време на изложбата, която ще се намира в лобито на хотела, ще бъдат представени произведения на известни фотографи - Емили Олчърч и Дейвид Майзел, както и художниците Патрик Хюз, Джери Юдах и Яси Голшани. Основната идея на изложбата е гостите на хотела да се потапят в света на графичната илюзия, авторската мистика и експерименти на талантливите майстори на съвременното изкуство. Изложбата ще продължи от март до юни 2010 година. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:26 | 30.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още