IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

TAG Heuer с ново бижу

Моделът ще бъде представен на благотворително събитие в Сингапур, където цената му ще бъде 35 хил. евро

11:14 | 17.03.10 г.
TAG Heuer с ново бижу
Притежаването на някой от моделите на TAG Heuer обикновено се счита да кралска привилегия. Компанията си е извоювала това име с прецизната изработка, която често включва благородни метали, скъпоценни камъни и разбира се – лимитирана бройка от всеки продукт.

На дневен ред вече са новите два модела на телефона Meridist, инкрустирани с диаманти и скъпоценни камъни.

Мобилните устройства са направени от хипоалергенна неръждаема стомана, а дисплеят им е защитен от сапфирно стъкло с тегло 60,5 карата, устойчиво на надраскване. Луксозните джаджи се състоят от повече от 430 механични компонента.
 
Сглобяването на телефоните е извършено ръчно от техник, който е наблюдавал всички етапи на производство на чарковете.
 
Един от двата модела е украсен с 1 232 диаманта с тегло 7,4 карата, които са разположени в ъглите на корпуса и по краищата на дисплея. Скъпоценните камъни са във формата на малък екран, върху който е изписано името на марката - TAG Heuer.
 
За онези, които предпочитат по-скромните форми и съдържание, е лекият вариант на телефона с 208 диаманта с тегло 1,3 карата, елегантно инкрустирани в рамката на дисплея.
 
Невероятният лукс на дамския модел телефони доказва превъзходството на марката и със специалното отношение към детайла. Клавиатурата е украсена със зелени източноафрикански гранат (цаворит) и червени рубини, разположени на бутона за повикване. Гърбът на телефона е покрит с крокодилска кожа - в бяло за дамите и в черно за мъжките модели.
 
Първият модел Meridist, украсен с диаманти, е произведен в ограничена серия и за първи път бе представен на благотворително събитие в Сингапур, където цената му достигна 35 хил. евро - почти пет пъти повече от нормалната му цена.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:12 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още