IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дългите шалове са на мода

В студените месеци хората разнообразяват сивите дрехи с разнообразни цветни акценти под формата на дълги шалове

13:43 | 11.03.10 г.
Модел на Burberry
Модел на Burberry
Липсата на слънчеви лъчи и студеното време подтискат мнозина, а снегът и кишата карат много хора да предпочитат уюта и топлината на дома пред разходките навън на открито. Има вариант обаче, с който може да си повдигнете тонуса дори в мрачните и облачни дни.

Съвсем лесен и прост метод е да предизвикате настроение с разнообразни цветове в облеклото си. Тъй като обаче бялото и светлите тонове не са особено подходящи за зимата, може да внесете цветен акцент в дрехите си с шал. Тази мода е известна отдавна и е станала особено популярна напоследък сред нюйоркчаните.

Нищо не помага срещу зимния студ в Ню Йорк както един шарен шал. Тази зима особено предпочитани са дългите шалове, стигащи до 1 метър и 80 сантиметра, които са толкова широки, че приличат на одеялца, метнати върху раменете, пише DPA.

Любими на нюйоркчани са и шаловете-донати, които напомнят на добре познатите закуски.

Тези аксесоари са в плетен или кожен вариант. Някои пък предпочитат шалове с цветовете на дъгата, красиво падащи отпред на палтото, или такива с дупка за главата по средата, които се нахлузват като блуза без ръкави.

Шалчета около врата носят дори четириногите любимци на жителите на модната столица.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:22 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още