IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модели на Лагерфелд от латекс

Соня Рикел представи нова стилистика на ревюто си, а Карл Лагерфелд показа модели, вдъхновени от гмуркането

09:31 | 09.03.10 г.
Модел на Карл Лагерфелд
Модел на Карл Лагерфелд
Семпъл работен шик и театрална екстравагантност бяха показани пред почитателките на модата на петия ден от дефилетата прет-а-порте есен-зима 2010/2011 в Париж, съобщи АР.

Фийби Фило представи за "Селин" колекция от традиционни бизнес облекла с чисти линии за работещите жени, които искат да са модерни, без да приличат на тийнейджърки. Сред цветовете доминират тъмносиньото и черното. Роклите са семпли и елегантни, палтата са от топла вълна с качулка, а полите стигат под коляното.

Рикардо Тиши показа за "Живанши" смайваща колекция от ексцентрични творения, залагащи на съвсем невинни облекла като училищни скиорски пуловери и неопрен. Полите са с огромни пластмасови ципове отпред, а роклите - съвсем малки с пера на бюстието.

Карл Лагерфелд също прибягна за вдъхновение към гмуркането с тоалети от латекс и винил, които приличат на мокри. Дори палтата му от плътна вълна са като неопренови, толкова прилепнали са по тялото. Лагерфелд остана верен на любимия си цвят - черно върху черно, с малко шоколадово.

"Соня Рикел", кралицата на плетивата, наруши обичая манекенките да дефилират нацупени и гневни. Моделите преминаха весело по подиума в закачливи роклички и гащиризони, като дори се усмихваха. Натали Рикел, която е президент и творчески

директор на модната къща, каза, че моделите й са за жените, които са "силни, умни и с чувство за хумор".
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:15 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още