IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилен часовник от Nina Ricci

Новият модел предлага на клиентите да сглобят часовника по свой вкус – от вида на циферблата до каишката и броя на инкрустираните диаманти

09:10 | 02.03.10 г.
Стилен часовник от Nina Ricci
Модна марка Nina Ricci създаде нов модел ръчен часовник N030. Циферблатът е с оригинален дизайн от две елипси, вписани една в друга.
 
Брандът е създал няколко варианта за визия на часовника: бял, в перлен нюанс, шоколад и люляк. Всеки от часовниците може да бъде направен в три варианта - с римски цифри, четири чертички или изписани буквите NINA по посока на часовниковата стрелка.
 
На клиента е оставен и избора на материал за корпуса. Той може да бъде от стомана или розово злато. Дизайнерската линия на моделите N030 е в два варианта - с инкрустация на 12 или 45 диаманта.
 
Марка Nina Ricci предлага възможност за избор на една от шестте цвята каишки. Цялото това разнообразие, което е предоставено на клиентите, според дизайнерите гарантира възможността те сами да сглобят мечтания часовник.
 
Уникалността и индивидуалността на клиентите на Nina Ricci също е приоритет. Голямото разнообразие предполага, че сред собствениците на часовник от този бранд едва ли ще има много хора с два напълно еднакви и идентични модела.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:18 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още