IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода в 3D

Модна къща Burberry ще направи първото ревю, предавано в триизмерни образи, по цял свят

15:01 | 09.02.10 г.
Мода в 3D
Следвайки нарастващата популярност на 3D образите по цял свят и навлизането по кината на хитови филми като Avatar и Up, светът на модата, поведен от британския лейбъл Burberry, също влиза в играта на триизмерните изображения.

Това ще стане на представянето на дамската колекция на лондонската Burberry Prorosum, което ще се превърне в 3D шоу за зрителите по света. Ревюто ще се проведе в тесен кръг в Ню Йорк, Париж, Дубай, Токио и Лос Анджелис, а почитателите на марката по света ще станат съпричастни към шоуто така, сякаш седят на първите редове до модните подиуми.

„Вълнуваме се от факта, че именно ние сме домакини на първото истинско глобално модно шоу в света“, сподели Кристофър Байли пред Vogue, специалист по криейтив събитията на модната къща. „Това събитие ще помогне на хората да почувстват атмосферата и енергията, която създаваме с всяко едно ревю.“

За 3D шоуто от Burberry са подготвили най-добрите си модели от колекцията пролет-лято 2010 година, включително и украсената с позлатени пайети рокля, облечена за първи път от музата на Burberry – Ема Уотсън.

Модното шоу ще се състои на 23 февруари в Лондон, в Колежа по изкуства Челси. За целта е предвидено изграждането на големи екрани, които ще предават образите до целия свят.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:37 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още