IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Tibaldi и Bentley с луксозна писалка

Аксесоарът е създаден като допълнение към модела Bentley Mulsanne, който излиза за продажба тази година

11:34 | 05.02.10 г.
Tibaldi и Bentley с луксозна писалка
Ако сте решили да станете собственик на новото Bentley Mulsanne клас супер лукс, което ще излезе за продажба през тази година, ви трябва и подходящ аксесоар, с който да подпишете договора за автомобила на стойност 285 хил. долара.

За да задоволят напълно изискванията на своите клиенти за лукс и класа, от Bentley се обединиха с италианския производител на луксозни писалки Tibaldi. Компанята е символ на качество и си е извоювал име на пазара благодарение на близо 100 годишната си история в областта с дизайна и направата на стилните аксесоари.

Проектирано да е достоен придружител на новия Mulsanne, последното творение на Tibaldi е продукт на дългогодишната съвместна работа на двете фирми. Писалката е с въртящо се топче на върха, автоматична, покрита с чисто сребро и 18-каратово розово злато. Дизайнът включва назъбени орнаменти по повърхността и дървена кутия, която може да е от дъбова или орехова дървесина.

На върха на писалката е изобразена емблемата на Bentley в същия вид, в който фигурира на бутона за запалване на автомобила.

Серията писалки на Tibaldi и Bentley ще бъде пусната в лимитирана версия, а цената на един стилен аксесоар е около 5000 долара.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:32 | 21.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още