IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тапети от Vivienne Westwood

Дизайнерката създаде колекция тапети, чиито десени са вдъхновени от нейни модели и цели колекции

09:13 | 13.01.10 г.
Тапети от Vivienne Westwood
Британската дизайнерка Вивиан Уестууд скоро ще изненада своите почитатели с интересна новост. Творенията на модистката вече ще могат да присъстват не само в бутиците и на подиумите в модния свят, но и у дома - по стените.

Креативната дизайнерка реши да обедини усилията си с британската компания за луксозна стенна декорация Cole & Son и да създаде цяла колекция от тапети. Вдъхновението е дошло от предишни колекции за облекло на Вивиан Уестууд, сред които е и пиратската шапка с пискюл, част от дефилето през 1991 година.

Цените на модните тапети ще варират от 55 паунда за руло стандартен десен до 188 лири за ексклузивни тапети, които изглеждат като шотландско каре.

"Тази колекция предлага отлична възможност да работя с компания с впечатляващо наследство, чиито традиции датират от 1875 година, както и да наблюдавам как идеите ми се трансформират и преминават от света на модата в света на интериорния и вътрешен дизайн", коментира новото си сътрудничество Уестууд.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:18 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още