IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модна носталгия

Дизайнер създаде пола с лика на митологично същество от старите ленти

10:30 | 30.12.09 г.
Модна носталгия
Мода понякога е непредсказуема. Такава я правят дизайнерите, които често са готови за доста смели експерименти в стремежа си да създадат нещо наистина оригинално, ексцентрично и странно.

Много модни творци насочват вниманието си към класическите филми и анимации в търсене на вдъхновение. Не са редки и случаите, когато дизайнерите се обръщат и към по-нови продукции на филмовото изкуство, а резултатите от творчеството им стават модни аксесоари като каска за мотор с образа на рисувани герои или тениска с герой на Disney. Тези аксеоари и дрехи могат да бъдат подарени на приятели, които имат добро чувство за хумор.

За по-освободените по отношение на модата и общественото мнение има модели, които са доста по-екстравагантни и ексцентрични на вид. Дизайнерът Брайън Лихтенберг създаде нестандартна пола с лика на Гизмо - герой от филма Гремлини, излязъл през 1984 година. Полата е в нюанси от сивата гама и има два джоба-уши и две очи, украсени с кристали Сваровски. Всички части на пола, от украсата и оцветяването до кройката, напомнят героя на Гремлини.

Ако искате да направите подарък за тези, които обичат оригинални неща и са почитатели на този филм, ще трябва да се лишите от 2100 долара за дрехата с филмовия герой. 
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:10 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още