IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокля за оцветяване

Новата дреха е идеална за дамите, които не знаят какво да облекат или имат достатъчно идеи за собствената си визия

15:32 | 16.12.09 г.
Рокля за оцветяване
Двама холандски модни експерти създадоха универсална официална рокля, която всяка жена сама може да си изрисува с разноцветни маркери за текстил, съобщи вестник Daily Telegraph.

Иновативният тоалет The Colour-in Dress е черно-бял шаблон, който може да се носи в тези цветове или да се изпълни с въображение и разнообразни шарки. Той позволява на жените да си оцветят рокля, която да е в тон с аксесоарите им, тена на кожата или дори с повода и темата за партито.

Собственичката на роклята може да запълва по най-различни начини малките кръгли шаблончета върху дрехата с различни маркери. Роклята до коляното е в стила на 60-те години на и е идеална за жени, които "не знаят какво да облекат". С малко въображение те могат да направят всичко, което поискат.

Материята е толкова еластична, че с цветни маркери могат да се постигнат разнообразни десени, каза графичният дизайнер Михел Шурман, който е създал роклята за оцветяване заедно с модния дизайнер Бербер Сепбер.

Роклята струва 250 британски лири и се продава онлайн в комплект с маркери за текстил.
 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:59 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още